Ми знаємо їх прізвища: Луценко запевнив, що ГПУ відомо, хто збирає з МАФів данину

Генпрокурор розповів, що прокуратура володіє прізвищами двох з половиною десятків людей, які створили цілі мережі МАФів, які збирають з них необліковану данину.

Юрій Луценко. Фото:112 Украина

За даними Генеральної прокуратури, у Києві два з половиною десятки осіб збирають необліковану данину з МАФів. Про це під час брифінгу повідомив генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Прокуратура володіє прізвищами двох з половиною десятків людей (великих мережовиків - ред.), які створили цілі мережі МАФів, які збирають з них необліковану данину. Сьогодні ми домовилися про те, що ми почнемо діяти у законом передбаченому річищі щодо них.

Я назву (імена – ред.), коли будуть підтверджені факти. На цей момент це версії, і це окрема інформація, як тільки вона знайде своє підтвердження, ми безумовно зробимо її публічною", - сказав Луценко.

Він зазначив, що варто провести нараду з Міністерством внутрішніх справ.

"Я за те, щоб або у формі сесії, або у формі зустрічі міського голови та його підрозділів, за необхідності я готовий взяти у ній участь, зустрілися також з підприємцями. Але я прошу розрізняти підприємців, які хочуть торгувати, заробляючи на життя, і рабовласниками, які їх використовують для свого незаконного збагачення", - підсумував Луценко.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...