"Ми знаємо, хто, кому і скільки передавав грошей за напад на Катю Гандзюк", - волонтер Синіцин

Херсонська область була проблемною з 2014 року, з високими проросійськими настроями. Катя Гандзюк там боролася з повним комплектом екс-регіоналів і комуністів.

Роман Синіцин. Фото: соцмережі.

У справі про напад і вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк після нападу, фігурують кілька замовників. Про це заявив відомий український волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

"Позавчора журналісти "злили одного з посередників вбивства Каті (йдеться про публікацію, де називається прізвище причетного до справи помічника народного депутата БПП Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського). Через це у Луценка була істерика в Раді. Ми знаємо, хто, кому і скільки передавав грошей за напад на Катю. Замовник насправді не один", - упевнений він.

За його словами, вже відомо, хто, кому і скільки передавав грошей за напад на активістку. "Упевнений, що гроші завозилися в Херсонську поліцію і прокуратуру. Щоб не шукали реальних замовників. У Херсоні була стратегія: ліпити з виконавців замовників. Нагадаю, як поліція заарештувала Миколу Новікова і в Фейсбук прокотилася хвиля перемоги. Геращенко, Аброськін писали, що зловили виконавця. Журналісти знайшли у нього залізне алібі - псевдопідозрюваний кілька днів був у запої на морі і жив в наметі, коли напали на Катю (Гандзюк, - прим. ред). Як тільки це розійшлося, Новикова просто відпустили, як ні в чому не бувало. Представте розмір fuck-up поліції в такому резонансному злочині! І нікого з Херсонської прокуратури або поліції не звільнили. Більш того, начальник Херсонського обласного главку Артур Меріков на День Незалежності отримав погони генерала", - говорить Синіцин.

Крім того, як розповів волонтер, також вдалося встановити кілька ланок з посередників, які ведуть до замовників вбивства Гандзюк, одна з них - помічник нардепа. "До передачі справи в СБУ, вся стратегія херсонської поліції, за нашою інформацією, полягала в тому, що вони хотіли зробити з ключового виконавця Торбіна - замовника вбивства. Оприлюднення імені помічника нардепа було для того, щоб показати їм, що не варто так розслідувати справу. Тепер складність в тому, що тільки Торбін знає наступних людей, що ведуть ближче до замовників, а він мовчить. Херсонська область була проблемною з 2014 року, з високими проросійськими настроями. Катя там боролася з повним комплектом екс-регіоналів і комуністів. Більше скажу, ми знаємо, хто замовив Катю Гандзюк", - пояснює активіст.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...