"Ми знаємо, хто за цим стоїть": Луценко розповів, як Вілкул організував "тітушок" для сутичок в Дніпрі 9 травня

Підготовка тітушок проходила в штабі "Опозиційного блоку" у Дніпропетровській області, наголосив генпрокурор.

Юрій Луценко. Фото:112.uaГенеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що нардеп Олександр Вілкул займався організацією тітушок, які згодом влаштували провокації 9 травня в Дніпрі. Про це пише Інтерфакс, передають Патріоти України.

За словами генпрокурора, підготовка тітушок проходила в штабі "Опозиційного блоку" в Дніпропетровській області.

"Тепер ми точно знаємо, хто організовував та інструктував цих "тітушок". І, пане керівник "Опозиційного блоку", у мене погані новини: вони всі інструктувалися, організовувалися і фінансувалися у вашому штабі в Дніпропетровській області. Особисто паном Вілкулом та паном Колесником", - сказав Луценко.

Як відомо, 9 травня в Дніпрі виник конфлікт через те, що представники партії "Соціалісти" відмовилися прибрати символіку партії на заходах, присвячених Дню Перемоги.

Крім того, з колони відразу вискочили молоді люди спортивної зовнішності і зав'язалася бійка. Поліцейські застосували гумові кийки, постраждав один військовий АТО, якому розбили голову.

У зв'язку з заворушеннями в Дніпрі Міністерство внутрішніх справ призначило службове розслідування і звільнило керівництво управління поліції Дніпропетровської області.

У поліції також заявили, що встановили особи 25 учасників масових заворушень.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.