"Мильні бульбашки": Комбат АТО відповів Гіркіну, який закликав "звільнити Дніпро"

Навіть якщо путінським гібридам вдасться просунутися далі, втриматися на новому шматку захопленої території в них не вистачить ресурсів.

Богдан Войцеховський. Фото: соцмережі.

Заява екс-ватажка бойовиків «ДНР» Ігоря Гіркіна, що Росії «треба було йти мінімум до Дніпра», голослівна і не може бути реалізована, передають Патріоти України.

Командир батальйону «Київ-2» Богдан Войцеховський зазначив: «Я коментарі розумово відсталих і убогих не хочу ніяк озвучувати. Про що говорити з божевільними і що доводити? Це "струс повітря" і мильні бульбашки. Яка загроза від Гіркіна, якщо у нас армія досить сильна, забезпечена і боєздатна. Тому вони можуть це все згорнути і засунути подалі Путіну в одне місце, щоб йому було комфортно і сухо».

При цьому він висловив упевненість, що українські військові не допустять повної окупації: «Ми можемо програти битву, але ми виграємо бій в підсумку. Ми можемо програти бій за Харків, образно, навіть за Київ, але все одно війну ми виграємо, тому що взяти - це не означає утримати. У них не буде ніяких ані сил, ані можливостей. Тут же не просто взяти, якщо ти піднявся на гору, потрібно на цій вершині всидіти, а вони вже не всиділи».

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...