"Милий дідусь з добрими очима": У Росії пенсіонер через георгіївську стрічку зарізав молодика (фото)

Вбивці на час слідства обрали запобіжний захід - два місяці під домашнім арештом.

Фото: Комсомольская правда

У Пермі в РФ літній чоловік убив 26-річного хлопця, який вимагав зняти георгіївську стрічку. Про це повідомляє "Комсомольська правда", інформують Патріоти України.

Відзначається, що трагедія сталася увечері 8 травня. За словами очевидців, молодий чоловік поводився неадекватно і буквально кидався на перехожих.

"Хлопець йшов по дорозі з пляшкою пива, сварився матом і ображав людей, які проходили повз. Потім у нього стався цей конфлікт з двома літніми чоловіками", - розповів один зі свідків інциденту.

Видання уточнює, що хлопець нібито прив'язався до чоловіків і вимагав зняти георгіївську стрічку, приколоту до грудей, після чого кинувся на них з кулаками.

У цей момент пенсіонер дістав з кишені ніж і вдарив хлопця в шию. Після чого нападник і його товариш швидким кроком зникли з місця злочину.

Дівчина, на очах якої все сталося, викликала поліцію і "швидку", але 26-річний хлопець помер до приїзду лікарів. Причина смерті - колото-різане поранення шиї.

Як стало відомо незабаром, випадковим вбивцею виявився 66-річний пенсіонер. Йому було обрано запобіжний захід - два місяці, поки триває слідство, він буде перебувати під домашнім арештом. "Я дуже шкодую, що це сталося", - заявив на суді пенсіонер.

Журналісти додають, що чоловік зовсім не схожий на вбивцю - "милий дідусь з добрими очима". У нього дві дорослі дочки-близнюки, є онуки.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...