Миттєва смерть: У Вінниці загинула жінка, впавши зі скелі (фото)

Правоохоронці впевнені, що це нещасний випадок, але з’ясовують усі обставини даного інциденту.

Жінка впала зі скелі. Фото:Facebook

З'явилися жахливі фото трагедії, яка сталася у парку Кумбари у Вінниці. Повідомляється, що 52-річна жінка впала головою вниз зі скелі. Від отриманої черепно-мозкової травми вона загинула відразу. Про це йдеться у повідомленні dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

"Пішла в туалет та впала зі скелі головою вниз. Оступилась чи допомогли — з’ясує слідство", — сказано в повідомленні.

Таку інформацію підтвердили і у поліції. Кажуть сталося нещастя 19 травня. Правоохоронці впевнені, що це нещасний випадок, але з’ясовують усі обставини даного інциденту, уточнило місцеве видання 20minut.ua.

Парк Кумбари закладений в кінці 19 століття. На вході в парк - старовинні сходи. У минулому, 118 східців з великого каменю служили для спуску до порома з дуже крутої скелі Кумбари, який сполучав Нове Місто з островом Спорт. Вінницькі сходи до Бугу жартома називають "потьомкінськими", хоча вони звичайно ж набагато коротші і вужчі, та і не такі знамениті.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...