На автовокзалі у Києві влаштували погром через відмову у безкоштовному проїзді ветеранам АТО (фото)

В результаті прямо сьогодні почали всім захисникам продавати безкоштовно квитки. Діяльність фірм, які возять пасажирів в Донецьк, Луганськ, Москву і т.ін. обіцяли перевірити.

Активісти нагадали про себе та ветеранів АТО на вокзалі. Фото: соцмережі.

Активісти С14, Спілки ветеранів війни з Росією, Ветеранського братерства, Київської міської спілки ветеранів АТО та інші ветерани влаштували акцію протесту на Центральному автовокзалі у Києві через регулярні відмови бійцям у безкоштовному проїзді. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Сергій Мазур, передають Патріоти України.

Крім того, активістів обурювало, що деякі перевізники незаконно проводять поїздки на окуповану територію та в Росію та фейкові оголошення Кабміну на касах про те, що бійці нібито повинні компенсувати 50% вартості квитків. Керівництво автовокзалу обіцяло перевірити діяльність фірм. Також сьогодні квитки бійцям продавали безкоштовно.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...