На АЗС в окупованому Криму прогримів потужний вибух, є загиблі (відео, 18+)

Працівники заправки отримали сильні опіки, полум'я знищило кілька дорогих машин. Винуватцем НП був один з водіїв - він наїхав на балон з паливом.

На заправці в окупованому Криму прогримів вибух. Фото: glavcom.ua.

В окупованому Джанкої стався великий вибух на газовій заправці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вибухнула АЗС, розташована на Московській трасі при в'їзді в місто з боку Сімферополя. Розбирання завалів на заправці триває досі. Після вибуху почалася пожежа.

"Поки розглядається версія, що вибух стався під час заправки газового балону автомобіля марки ВАЗ. У момент заправки проскочила іскра, яка спровокувала займання. Полум'я перекинулося на колонку, що і стало наслідком пожежі", - сказав в коментарі керівник прес-служби Управління МНС РФ Володимир Іванов.

На місці працює три відділення пожежно-рятувальної служби. До місця надзвичайної події виїхала лабораторія.

За даними місцевого видання Avdet, жертвами трагедії стали три людини. Загинули працівник заправки і двоє клієнтів.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...