"На Банковой буянят проплаченные псевдомайдановцы": "Автомайдан" відхрестився від мітингів під АП

Автомайданівці поширили так званий Blacklist куди потрапили всі ті люди, хто був виключений з організації.

"Автомайдан" назвав сутички на Банковій проплаченою акцією. Фото:novynarnia.com

Активісти Автомайдану не є фігурантами акції протесту біля Адміністрації Президента України. На Банковій палять шини і буянять псевдоавтомайданівці. У самій організації підкреслюють, що їм зрозумілі вимоги протестуючих, але до учасників протестного мітингу вони не мають абсолютно ніякого відношення. Про це організація "Автомайдан" написала на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Активісти Автомайдану не беруть участі в акції біля Адміністрації Президента в Києві", - сказано в заяві.

Також в організації розповіли, що сьогодні серед протестуючих були сумнівні особистості, псевдомайданівці, яким не вірять через те, що раніше вони брали участь в замовних проплачених акціях, за що і вилетіли з лав організації.

"Ми і далі докладатимемо зусиль для вирішення наболілих питань в країні, але з нами не буде тих, хто заплямував себе участю в проплачених ситуативних революціях", - йдеться в поширеній заяві організації.

Автомайданівці поширили так званий Blacklist куди потрапили всі ті люди, хто був виключений з організації.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...