"На Берлин!" Путінські "Нічні вовки" таки прорвалися до ЄС

Байкери очікують, що до завершення пробігу їхня колона налічуватиме декілька сотень осіб.

Путінські "Нічні вовки" таки прорвалися в ЄС. Фото: ru.tsn.ua.

Байкери клубу "Нічні вовки", які активно підтримують політику Кремля, потрапили на територію Євросоюзі в обхід Польщі, яка раніше не пропустила мотоциклістів. Про це заявив керівник байкерів Андрій Бобровський, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Байкери в'їхали на території ЄС через Словаччину. "Нічні вовки прорвалися в Європу. Ми знаходимося в Словаччині і у вівторок вирушаємо в Брно, щоб з'єднатися з групою, якій вдалося проїхати по маршруту в Польщі", - заявив він.

При цьому, Бобровський заявив, що наразі колона пропутінських байкерів нараховує 20 осіб, втім найближчим часом до "переможного пробігу" приєднаються й інші учасники. Планується, що до завершення пробігу у Берліні, колона байкерів нараховуватиме декілька сотень людей.

Нагадаємо, напередодні польські прикордонники не пропустили на свою територію групу з семи представників російського мотоклубу "Нічні вовки". Шість людей із групи є громадянами країн Євросоюзу. "Нічним вовкам" поки невідома причина, з якої на територію Польщі не змогли потрапити навіть громадяни Євросоюзу.

Російські байкери намагаються зробити мотопробіг з Москви до Берліна на честь 71-ї річниці Дня перемоги. МЗС Росії раніше заявило, що розцінює відмову пропустити в країну байкерів з російського мотоклубу "Нічні вовки" як цинічний і зловмисний жест, спрямований на погіршення двосторонніх відносин.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...