На Черкащині 8-річну дитину зґвалтували у присутності матері (відео 16+)

Місцеві жителі розповіли журналістам, що мати постійно знущалася над дочкою, била і душила її, займалася в її присутності сексом з чоловіками.

Ілюстрація:val.ua

Користувачів соціальних мереж шокувала історія зґвалтування в присутності матері восьмирічної дівчинки в селі Чернявка Черкаської області. Місцевий телеканал повідомляє, що поглумився над дитиною місцевий чоловік, якому близько 40 років і який раніше був судимий за крадіжку, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За словами сусідів, чоловік був п'яний. При цьому зґвалтування було групове, оскільки один поліз до матері, а другий до дитини. Місцеві жителі розповіли журналістам, що мати постійно знущалася над дочкою, била і душила її, займалася в її присутності сексом з чоловіками.

Про зґвалтування дитини розповіла її бабуся.

Виконком сільради вилучив дитину з сім'ї та після проведення судмедекспертизи помістив її в Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Сільрада буде домагатися позбавлення матері батьківських прав. Поліція з'ясовує обставини злочину. Чоловікові загрожує від 8 до 15 років в'язниці.

"Мене це торкається особисто": Усик закликав світ зупинити енергетичний терор Росії

понеділок, 13 травень 2024, 16:50

Український боксер Олександр Усик разом з ДТЕК просить світову спільноту допомогти захистити і відновити українську енергосистему від російських терористичних атак. Боксер записав відповідне відеозвернення, опубліковане в його соціальних мережах. «Це а...

"Ви взагалі в курсі, що люди життя своє віддають за стяг?": У Києві двірник використав прапор України як мішок для скошеної трави

понеділок, 13 травень 2024, 16:39

У Києві двірник використав прапор України як мішок для скошеної трави. Подія сталася у Деснянському районі столиці. Перехожі викликали поліцію. Про це повідомив військовослужбовець Збройних сил України Вадим Бондаренко у Facebook. Військовий, який захи...