На Черкащині обвалилася 80-метрова труба котельні: 5 тисяч мешканців залишилися без тепла (фото)

Внаслідок інциденту будівля котельні міста Монастирища не пошкоджена, загиблих і травмованих немає, а теплопостачання на місто подано в аварійному режимі.

В Монастирищі обвалилася труба котельні. Фото: ДСНС.

У місті Монастирище (Черкаська область) обвалилася димова труба газової котельні КП "Теплокомуненерго". Без теплопостачання залишилися близько 2000 абонентів (орієнтовно 5000 осіб з 13 100 жителів райцентру). Про інцидент повідомили в обласному управлінні ДСНС, передають Патріоти України.

Повідомляється, що відбулося руйнування 60 метрів верхньої частини труби. Будівля котельні не пошкоджена, загиблих і травмованих немає.

На місці події працюють 2 одиниці інженерної техніки та 25 працівників комунального підприємства. Головним завданням робіт є очищення двох газовідводів і підключення котельні до труби, що залишилася. Водночас вирішується питання про підключення котельні до резервного димаря, що розташований за 40 метрів.

У місті вдалося повністю відновити подачу тепла в усі житлові приміщення на мінімально достатньому рівні. На низці об'єктів критичної інфраструктури використовуються можливості аварійних теплогенеруючих станцій. Також розгорнуто пункти обігріву.

Труба висотою 80 метрів була побудована в 1980 році.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...