На Черкащині оголошено два дні трауру за загиблими під Авдіївкою воїнами

Протягом 1 та 2 лютого на будівлях органів влади буде приспущено прапор України.

Прощання з героями. Фото: "Фейсбук"

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко оголосив дводенний траур за загиблими бійцями, які брали участь у бойових діях в районі Авдіївки Донецької області. Про це повідомляють Патріоти України.

"Дводенний траур у Черкаській області за нашими полеглими Героями. Вічна пам'ять і слава Андрію Кизилу, Дмитру Оверченко і Віталію Шамраю, які загинули в боях під Авдіївка", – заявив він на своїй сторінці в Facebook.

Протягом 1 та 2 лютого на будівлях органів влади буде приспущено прапор України. Рекомендовано утриматися від проведення розважальних та масових заходів.

Учора, в середу, на Майдані Незалежності порощались з сімома бійцями 72-ї бригади, загиблими під Авдіївка, четверо з яких загинули в боях 29 січня, ще троє – 30 січня.

Люди проводжали загиблих на колінах. Потім всі мали можливість покласти квіти до трун захисників. Слово взяли військові, прес-офіцер 72-ї бригади, з якої є більшість загиблих хлопців. Загиблих хлопців проводжали словами "Слава Україні", "Герої не вмирають".

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...