На Черкащині священик допомагає армії, вирощуючи свиней для виготовлення консервів (фото)

Спільними зусиллями було виготовлено близько 240 літрів тушонки та паштетів.

Допомога армії від священика. Фото: "Про Все"

Завдяки настоятелю церкви села В’язівок Городищенського благочиння Михайлові Виннику, який надав допомогу у вигляді тушок свиней для переробки та виготовлення різноманітних м’ясних консервів, у городищенських волонтерів кипіла робота, повідомляють Патріоти України з посиланням Про Все.

Спільними зусиллями було виготовлено близько 100 банок тушонки, законсервована велика кількість банок з ребром, гороху і квасолі з м’ясом, паштетом, кров’янкою, смальцем та салом: загалом 240 літрів консервів.

Усю цю продукцію доставили на передову бійцям добровольчих підрозділів, що перебувають на нульових точках Луганщини. Виготовлені консерви були відправлені на передову поштою. Розвезенням гостинців на місці займається волонтер Вікторія Мірошніченко, яка несе службу у батальйоні полку "Миротворець".

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...