На Чернігівщині від удару блискавки загинув курсант військової академії

Юнака доставили в Чернігівський військовий госпіталь, однак зусилля лікарів були марними, хлопець загинув.

Ілюстрація: Українські новини

У Чернігівській області на полігоні загинув 21-річний курсант військової академії - хлопця вдарила блискавка. Про це повідомляє місцеве видання cheline.com.ua, передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, курсанта доставили в Чернігівський військовий госпіталь по вул. Полуботка. Однак зусилля лікарів були марними, юнак загинув.

Відомо, що він був курсантом Львівської вищої академії сухопутних військ України.

Як стало відомо, інцидент стався близько 19.00 в середу, 21 вересня, на військовому полігоні поблизу смт Гончарівське.

Військовослужбовці під час дощу заховалися під бетонне укриття. Однак один з них повернувся до БМП, щоб забрати теплу куртку. У момент, коли 21-річний курсант взявся за люк, поруч з машиною вдарила блискавка. В результаті військовослужбовець отримав ураження струмом.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...