"Ненавиджу цю владу, коли думаю про доведену до чорного відчаю жінку, яка убила себе і своїх дітей, бо не змогла віддати $250 кредиту", - журналіст

Інцидент стався на Чернігівщині.

Ілюстрація:ВолиньPost

"30 жовтня в селі Талалаївка одна жінка спершу убила двох своїх маленьких дітей, а тоді повісилася поруч з ними." Про це у Facebook розповідає Galya Plachynda, передають Патріоти України, і продовжує:

Вона не могла повернути банку позичені сім тисяч гривень. Вона взяла кредит, бо її шестирічна донька була тяжко хворою. І не змогла його повернуть.

Сьогодні дев’ятий день, сьогодні їх душі відлітають. І я прошу в Бога, аби він впустив їх усіх трьох до раю.

І я просто ненавиджу цю владу, коли думаю про цю нікому невідому сільську жінку, - доведену до чорного відчаю, у тому глухому, депресивному чернігівському селі. Через те, що вона не могла повернути банку сім тисяч гривень кредиту.

До виборів 2014-го Талалаївка - як і весь 208-й округ - була вотчиною ляшка. Того ляшка, у котрого труси, які він знімає перед Борею, коштують більше, ніж кредит, який взяла та жінка.

А в 2014 році на тому окрузі переміг валерій давиденко. За януковича він працював заступником міністра аграрної політики та продовольства , а зараз він депутат від БПП. Логічно, чьо – з огляду на порошенка, який у той самий період працював міністром економічного розвитку та торгівлі в уряді азарова.

Валерій давиденко – якого підозрюють в багатомільярдних махінаціях, пов’язаних з китайськими кредитами Державній продовольчо-зерновій компанії України, - носить годинник вартістю 1 млн. 260 тисяч гривень. Ще раз. У чувака є годинник, який коштує один мільйон двісті шістдесят тисяч гривень.

І от коли я про все це думаю, я справді ненавиджу владу і зневажаю тих людей – мешканців села Талалаївка в тому числі – які за нього голосували в 2014. Я їх бачила, цих людей – в сюжеті каналу 1+1 про це страшне горе з жінкою і її дітьми. Вони плакали на похоронах, і казали що вона, бідолашна, не могла виплатити той клятий кредит, бо все йшло на лікування дитини.

Але ж це вони, ці плачучі в сюжеті люди, продалися в 14-му році валерію давиденку. Бо, за оцінками ЗМІ, ця людина встелила свій шлях до парламенту грошовими купюрами.

Я не знаю, в якій ще країні мати двох дітей убиває себе і своїх дітей – двохрічного хлопчика й шестирічну дівчинку , бо не може віддати 250 доларів кредиту. Я не знаю, що з нами усіма відбувається і чи наше суспільство колись прийде до тями.Бо я також знаю, що через рік жителі тієї ж Талалаївки так само проголосують за того кого треба в обмін на 500 гривень.. Чи ні, мать вашу??

І я не знаю, чому приймальні народного депутат валерія давиденка – а він купив собі офіси в кожному населеному пункті свого виборчого округу – в Борзні, Бахмачі, Мені, Ічні – і це зафіксовано в його декларації як і годинник за мільйон триста тисяч гривень – чому вони до сих пір не палають.

Я просто молю Бога за ці три невинні погублені душі. Помоліться й ви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...