"На чужому горі наживаються": У Києві спіймали на гарячому злодійок-циганок у дитячій поліклініці (фото)

Одна з циганок відволікала людей, а інша крала гроші й телефони з сумок.

Поліція нічого не може зробити із злодійками? Ілюстрація: РБК.

У Києві в одній із дитячих поліклінік люди затримали і передали правоохоронцям двох циганок, які обкрадали жителів міста. Про це повідомляє "Київ оперативний" на сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Як наголошується, одна з них відволікала, а інша крала гроші й телефони з сумок. "На одну з них натрапила я, але вчасно зреагував мій чоловік. Він затримав їх на місці і викликав поліцію. Приїхали з карного розшуку і забрали", - розповіла мешканка Києва.

До слова, злодійки не вперше подаються в розшук, але все одно продовжують працювати.

У коментарях до повідомлення українці зазначають, що поліція з подібними злодійками не справляється: "Вони скрізь, наживаються на чужому горі. Вчора в Інституті ендокринології, готуючись до операції, виходжу з кабінету УЗД сидить і щось шепоче, типу ви пройшли УЗД і давай там мурмур.....а залізничний вокзал, ось там зараз повний колапс, їх сила-силенна, відкрито працюють. Поліція нічого зробити не може, відповідь: вони громадяни України......".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...