На численні прохання: Chrome запустив додаток Facebook AntiSpam, який дозволяє швидко вийти з небажаних груп

Небажані запрошення і спам є одними з найбільш наболілих проблем для користувачів Facebook, тому можна сміливо прогнозувати блискуче майбутнє розширенню, що пропонує ефективне їх вирішення.

Новий додаток допоможе позбутися від небажаних запрошень і спаму. Ілюстрація: webznam.ru.У браузері Chrome з'явилося розширення під назвою Facebook AntiSpam, основне завдання якого - допомогти вам вийти з усіх небажаних груп, в які вас запросили, без можливості повторного додавання, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щоб зробити цю процедуру - клацніть правою кнопкою миші на сторінці Facebook, а потім виберіть у контекстному меню пункт Facebook AntiSpam> Вийти з груп у спливаючому вікні, в якому необхідно натиснути кнопку OK.

Якщо простого видалення з груп для вас недостатньо, то можете раз і назавжди позбутися обридлих вам спамерів. Для цього Facebook AntiSpam може зібрати в один список всіх користувачів, які просили вас лайкнути сторінку, додали в групу без вашого відома або запросили на захід.

Після цього за допомогою Facebook AntiSpam можна влаштувати масову чистку, в результаті якої ваш соціальне середовище позбудеться від спраглих лайків горе-підприємців. Якщо ви боїтеся видалити когось незаслужено, то розширення допоможе відібрати тільки тих людей, які додавали вас два рази і більше. Цих-то вже точно не шкода!

Небажані запрошення і спам є одними з найбільш наболілих проблем для користувачів Facebook, тому можна сміливо прогнозувати блискуче майбутнє розширенню, що пропонує ефективне їх вирішення.

Завантажити розширення для браузера можна тут.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...