В Ізраїлі придумали робота, що оптимально пише в Facebook

Робот уже допоміг підвищити трафік на новинах BBC, CNN, New York Times, AOL, Forbes і інших сайтах.

Робота навчили оптимізувати новини. Ілюстрація: ПРОLIFE.

Стартап Keywee розробив робота, що відправляє повідомлення в Facebook, Instagram і Twitter. Робот аналізує структуру контенту і реакцію користувачів на публікації в мережі і оформляє свої повідомлення таким чином, що вони викликають більший інтерес, ніж повідомлення, опубліковані людьми. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Робот уже допоміг підвищити трафік на новинах BBC, CNN, New York Times, AOL, Forbes і інших сайтах.

Програмне забезпечення може бути перебудовано під ті чи інші вікові і професійні вимоги.

Так, з'ясувалося, що спортивні повідомлення, опубліковані на спортивних сайтах під рубрикою «Якщо ви пропустили», знижують трафік на 10%, а ті ж повідомлення, опубліковані під тією ж рубрикою на новинних сайтах, підвищують трафік на 25%.

Також виявилося, що використання смайликів у повідомленнях, пов'язаних з модою, збільшує трафік на 10%. Система оцінює тисячі змінних і визначає оптимальний формат і контент повідомлення.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...