"На даний момент навряд чи можна сказати, що Росія планує масштабний наступ", - Тимчук

Йде "ротація" озброєння в підрозділах військ агресора – технікою і боєприпасами, які надходять з території РФ, замінюють ті, що вийшли з ладу.

Поставки озброєння з Росії на Донбас. Фото: unian.uaЯк заявив координатор групи Інформаційний опір, народний депутат Дмитро Тимчук в ефірі 5 каналу в ході телемарафону "Україна понад усе", зараз не можна сказати, що Росія готує масштабний наступ на Донбасі, передають Патріоти України.

"Ескалація дійсно спостерігається, але ми не бачимо зараз, щоб було якесь масове введення російських підрозділів в Донбас, тобто в цілому їх кількість, як мінімум з минулого року, залишається незмінним. Тобто якщо заводять нові підрозділи, інші виводять, йде ротація", — зазначив він.

За словами координатора групи ІС, техніка, яка заводиться з РФ, йде на доукомплектування підрозділів російсько-німецьких окупаційних військ.

"Подальші шляхи переміщення техніки і боєприпасів, які надходять постійно з Росії, ми намагаємося відстежувати, і мова йде в основному про доукомплектуванні підрозділів російських військ зброєю, яке виходить з ладу з причини саботажу з боку бойовиків, і внаслідок недбалого ставлення, неправильної експлуатації, і, звичайно, в результаті бойових дій, — зазначив Тимчук. — Тобто на даний момент ми не можемо сказати, що росіяни задумують якесь масштабне наступ".

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...

Не узгоджений із місцевою владою: Мурал із Залужним, який нещодавно з'явився у столиці, доведеться стерти

вівторок, 14 травень 2024, 22:35

Портрет ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на стіні інтернату для дітей з особливими ментальними потребами травмує дітей, оскільки до нього через паркан лізуть чимало охочих зробити фото. Через те мурал збирають прибрати, але лише з однієї сті...