На День Землі без краватки: посол США допоміг прибирати київський парк (фото)

Джеффрі Пайєтт разом з працівниками посольства та волонтерами взяв участь у щорічному традиційному прибиранні столиці.

Джеффрі Пайєтт допоміг прибирати у київському парку. Фото: Facebook

Співробітники американського посольства в Україні, на чолі з послом Джеффрі Пайєттом, взяли участь в щорічному прибиранні столичного парку "Нивки" в честь Дня Землі. Про це повідомляється на офіційній сторінці посольства в Facebook, передають Патріоти України.

Співробітники посольства взяли участь в посадці молодих дерев, прибиранні сміття та облаштуванні футбольного поля.

"Спасибі волонтерам Київського бізнес-ліцею, представникам адміністрації парку, співробітникам посольства і їх дітям за допомогу під час прибирання та облаштування футбольного поля", - повідомляється на сторінці посольства.

Дипломати також особливо наголосили на важливості турботи про навколишнє середовище: "це наша спільна відповідальність".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...