На Дніпропетровщині жінки самостійно спіймали грабіжників і мало не зламали одному з них руку (відео)

Місцеві чоловіки в захваті від своїх жінок, а господиня будинку - від сусідів.

Зловмисники на Дніпропетровщині хотіли пограбувати будинок колишнього директора місцевого будинку культури. Фотоілюстрації: kremenchug-news.club

Жінки з селища Кіровське самостійно спіймали грабіжників і передали поліцейським. Зловмисники хотіли пограбувати будинок колишнього директора місцевого будинку культури. Її в той час вдома не було. І коли вона дізналася про наміри невідомих, ледь не зламала одному з них руку. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Людмила Василівна покарала злодіїв, які зухвало увірвалися в її будинок. Вони перевернули всі меблі, розкидали речі в пошуках цінної поживи. Покинути будинок грабіжники планували через вікно. А тим часом за грабіжниками спостерігала сусідка Тетяна. Жінка відразу ж подзвонила власниці будинку Людмилі.

Саме сусіди і затримали грабіжників. Одного чоловіка спіймали посеред вулиці, другого затримали в машині, а третьому вдалося втекти. Після цього жінки відразу ж викликали поліцію.

Жителі Кіровського підозрюють, що у грабіжників є ще один спільник - вагітна жінка. Вона вже три дні поспіль, за словами місцевих, стежила за ними. В цей час в поліції відзначають, що у одного із злочинців є кохана в цікавому положенні.

За крадіжку з проникненням в приміщення зловмисникам загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років. Місцеві ж чоловіки в захваті від своїх жінок, а господиня будинку - від сусідів.

Історія б закінчилася хеппі ендом, якби не новина для жителів Кіровського - зловмисників, кажуть, відпустили на свободу. Мовляв, мало доказів їх причетності до пограбування.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...