На Донбас не доїхала? В Росії вибухнула військова вантажівка з гранатами, є загиблі

Вибух стався в результаті детонації гранати.

На місці події. Фото: Діалог.Перед надзвичайною подією військова машина кілька днів простояла на трасі. Вибух прогримів сьогодні вранці, 2 березня. Подія мала місце неподалік від н. п. Філінський. Місцеві жителі кажуть, що вантажівка злетіла у повітря після вибуху гранати. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У момент трагедії в салоні була жінка, вона померла відразу ж на місці від сильних поранень і великої крововтрати. Чоловік, який імовірно був за кермом машини, з важкими травмами доставлений в райлікарню н. п. Вачі.

Зараз рух по трасі Р-125 "Нижній Новгород - Касимов" перекрито в обидва боки.

Місцеві ЗМІ з'ясували, що поранений чоловік - військовий. Загибла жінка була його матір'ю. Разом з нею військовослужбовець їхав в Тулу.

На трасі вантажівка зламалася, і чоловік намагався полагодити її кілька днів. При військовому були дві гранати, одна з них здетонувала, що і стало причиною трагедії.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...