На Донбасі затримали пособника "ДНР", причетного до "референдуму" у Слов'янську

Коли Слов'янськ був звільнений від терористів, зловмисник "заліг на дно", сподіваючись, що його незаконні дії помічені не були. Але поліцейські не втратили його з поля зору і збирали доказову базу, щоб затримати і притягнути його до відповідальності.

Ілюстрація:www.unian.info

У Донецькій області затримано зловмисника, який "забезпечував правопорядок" на незаконному референдумі в Слов'янську навесні 2014 року. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області, інформують Патріоти України.

Як зазначається, навесні 2014 року тоді ще 28-річний житель Миколаївки приєднався до масових заворушень в Слов'янську і районі і вступив до лав "ДНР".

Його завданням була "охорона порядку" на блокпосту поблизу захопленого міського відділу міліції. Згодом він брав активну участь у проведенні незаконного референдуму, так само "забезпечуючи порядок", але вже в складі мобільної групи. За його словами, вогнепальної зброї йому не видавали, потреби в цьому не було - до складу групи входили російські військові.

Зазначено, що кар'єра "охоронця" завершилася банально - тоді, коли йому просто перестали "оплачувати послуги". А коли Слов'янськ був звільнений від терористів, зловмисник вирішив "залягти на дно", сподіваючись, що його незаконні дії помічені не були. Але поліцейські не втратили його з поля зору і збирали доказову базу, щоб затримати і притягнути його до відповідальності.

Наразі зловмисника затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...