"На Донбассе - душа Украины": Скандальна регіоналка Бондаренко влаштувала черговий антиукраїнський шабаш для кремлівської пропаганди (відео)

Бондаренко запевняла всіх у студії, що без Донбасу в України нема майбутнього. Лише Донбас у складі України здатний змінити електоральну карту, економічну, культурну та політичну ситуацію країни.

Скрін відео

Користувачі українського сегменту соціальних мереж висміяли чергову заяву колишніх політиків від "Партії регіонів", які знову зрадницьки з'явилися на російському ток-шоу відомого кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. Ролик з випуском передачі доступнпий для перегляду на Youtube, інформують Патріоти України.

Зрадницькі заяви колишніх "регіоналів" звучать з 1:23:00.

Колишні "регіонали" влаштували антиукраїнський шабаш в Москві, повторюючи проросійські заяви про карателів на українському Донбасі. Так, Бондаренко зазначила, що живе на даний момент в Києві як "в лігві ворога", але вона, не опускаючи рук, "продовжує бути з Донбасом".

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...