На дзвінки не відповідає: Плотницький поїхав до Москви та "зник"

Трохи раніше бойовик почав активно знімати гроші, переводити їх у готівку.

Плотницький. Фото: ІноЗМІ

Ватажок терористів так званої «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький поїхав до Москви і не відповідає на дзвінки свого найближчого оточення. Про це сьогодні, 17 січня повідомляють власні джерела «Східного фарватеру» в Луганську, близькі до так званої «влади» самопроголошеної «ЛНР», передають Патріоти України.

Трохи раніше Плотницький почав активно знімати гроші. До слова, існує певний конфлікт між ватажком «ЛНР» і головним сепаратистським ресурсом «республіки», який контролюється Москвою – в даний момент з-за публікації «псевдо-заяв» Теслярської. «Луганскинфоцентр» перевіряє так звана «Прокуратура ЛНР». Головний редактор «ЛИЦ» зараз знаходиться в Криму.

Сепаратистське видання «Луганскинфоцентр» 13 січня о 14.30 написало, що «Глава ЛНР підтримав голову Ради міністрів Республіки», а вже через 45 хвилин – о 15.15 на сайті ватажка бойовиків з'явилася заява із спростуванням даної інформації.

Як повідомляє джерело «Східного фарватеру», «Луганскинфоцентр» повністю контролюється Москвою і місцеві співробітники виконують роль технічних працівників, самостійно журналісти публікують інформацію про погоду і дрібні місцеві події.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...