На ґрунті неприязних відносин: На Київщині з рушниці застрелили місцевого депутата

Трагедія сталася під ранок біля кафе у Переяслав-Хмельницькому.

Ілюстрація:inlviv.in.uaБлизько п'ятої ранку 29 квітня конфлікт двох чоловіків біля кафе "Прем'єр" в Переяслав-Хмельницькому закінчився стріляниною. Про це повідомляє місцевий ресурс Visnik з посиланням на Переяслав-Хмельницький відділ поліції ГУ НП у Київській області, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 29 квітня о 05:20 в райуправління зателефонував черговий фельдшер Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Він повідомив, що двадцятьма хвилинами раніше біля кафе "Прем'єр" по вулиці Покровській в Переяслав-Хмельницькому було чути постріли.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що "на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин" між Сергієм Петровичем Мевшою 1967 року народження і місцевим жителем 1970 року народження виник конфлікт. Другий чоловік пішов до свого Citroen Berlingo, дістав власну мисливську гладкодульну рушницю і вистрілив у груди Мевші. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Повідомляється, що на місці працює СОГ Переяслав-Хмельницького ОП.

За інформацією Переяслав-Онлайн, чоловіка, який поранив Сергія Мевшу, затримали. Також знайшли і рушницю. Повідомляється також, що Мевша був депутатом місцевої ради.

До речі, на сайті Переяслав-Хмельницької міськради людина з ім'ям Сергій Мевша дійсно згадується як депутат.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...