На Харківщині чоловік вчинив самогубство через скоєне ДТП, - поліція

64-річний чоловік залишив передсмертну записку.

На Харківщині чоловік вчинив самогубство через скоєне ДТП. Фото: rk.kr.ua.

У селі Леб'яже Харківський області чоловік покінчив життя самогубством. Про це повідомляє прес-служба обласного управління поліції, передають Патріоти України.

"19 березня в Чугуївський відділ поліції в 12:40 звернулася мешканка села Леб'яже. Вона на території домоволодіння виявила тіло свого 64-річного свата, який покінчив життя самогубством", – йдеться в повідомленні.

Чоловік залишив передсмертну записку. Попередньо, він вирішив звести рахунки з життям нібито після скоєного ДТП.

Факт події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". Наразі проводиться подальша перевірка.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...