На Харківщині люди масово потруїлися алкоголем

Внаслідок вживання спиртних напоїв померло 6 осіб, а ще декількох намагаються врятувати лікарі.

Фото: portal.lviv.ua

Постраждалі купили спиртне у різних торгових точках, що належали одному власнику, інформують Патріоти України. Алкоголь "вбив" уже 6 осіб, а 2 все ще знаходяться у реаніманіції.

У шістьох жителів Вовчансього району Харківської області після випитого з'явилися ознаки отруєння: різкий біль у шлунку та блювота. Однак їх врятувати так і не вдалося. Немає також точних прогнозів щодо подальшої долі інших любителів алкоголю, які перебувають у несвідомому стані в лікарні.

Господинею сметрельного спиртного виявилася жінка, яку затримали за статтею про вбивство та незаконне виготовлення і збут підакцизних товарів.

Раніше повідомлялося, що Міністерство фінансів України запропонувало зменшити рентабельність нелегальних виробників неякісної продукції, підвищивши мінімальну ціну на алкоголь.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...