На Харківщині затримали організатора виготовлення сурогату, що став причиною смертельних отруєнь людей (фото)

Також було затримано трьох його спільників. Вилучено понад чотири тонни технічного спирту й обладнання для виготовлення сурогату.

Фото:Facebook

Співробітники податкової міліції Харківської області спільно зі спецпідрозділом СБУ "Альфа" й обласною прокуратурою затримали організатора виготовлення сурогату, який став причиною масових отруєнь і смерті людей. Також було затримано трьох його спільників. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан, повідомляють Патріоти України.

"Працювали п'ять діб поспіль. В операції було задіяно весь особовий склад податкової міліції Харківської області, близько ста осіб", - написав Білан.

Він наголосив, що станом на сьогодні уже вилучено понад чотири тонни технічного спирту й обладнання для виготовлення сурогату.

За словами Сергія Білана, процесуальні дії тривають. Правоохоронці відпрацьовують не лише канали, якими спирт потрапив в Україну, а й місця реалізації вже виготовленого сурогату.

Як повідомлялося раніше, тільки в Харківській області від отруєння сурогатом померли 25 осіб.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...