На Херсонщині горе-мати покинула новонароджене дитя помирати в пакеті біля дороги

Поліцейські встановлюють особу матері, яка покинула дитину. Їй загрожує до трьох років в'язниці.

Жінка залишила новонароджену дитину в небезпеці. фото: ВолиньPost.

У Херсонській області жінка загорнула немовля в пакет і кинула його помирати на узбіччі дороги. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Дитину виявила місцева мешканка."Вона розповіла, що вранці йшла околицею селища до церква. В траві біля приватного городу жінка побачила пакет, з якого був чутний дитячий плач. Жінка покликала на допомогу місцевого жителя, який проходив неподалік. Чоловік розгорнув пакунок і побачив новонародженого хлопчика. Дитину швидко відвезли в лікарню. Стан її здоров'я перевіряють лікарі", - розповіли правоохоронці.

Поліцейські встановлюють особу матері, яка покинула дитину. Їй загрожує до трьох років в'язниці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...