На Хмельниччині затримали поліцейського, який вимагав хабар у злочинця

​Чоловік, який вчинив злочин, вирішив не платити правоохоронцю гроші і повідомив про вимагання в поліцію.

Затримання поліцейського з хабарем. Фото:http://www.segodnya.ua/

У Хмельницькій області капітан поліції вимагав у грабіжника хабар за допомогу у вирішенні питання "про непритягнення грабіжника до відповідальності". Про це пише Сегодня, передають Патріоти України.

Правоохоронець хотів отримати від злочинця $200. Однак, чоловік, обвинувачений в здирстві, відразу звернувся до поліції.

"Чоловік прийняв пропозицію поліцейського, але про" операцію "відразу повідомив оперативникам Управління внутрішньої безпеки. Увечері неподалік від відділення поліції слідчий вже чекав першу частину грошей. Він отримав 3 тисячі гривень, але витратити їх не встиг. Оперативники УВБ спільно з співробітниками СБУ та прокуратурою затримали 34-річного капітана поліції і вилучили речові докази ", - розповіли в поліції.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...