На кого ж йому ще сподіватись? Холодницький повідомив, де переховується олігарх-утікач Оніщенко

Будь-яка правова держава має видавати іноземців, якщо запит складено належним чином.

Назар Холодницький. Фото:ipress.ua

Заступник генпрокурора - спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький заявляє про перебування депутата Верховної Ради від групи "Воля народу" Олександра Онищенка на території Росії. Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу, передають Патріоти України.

"Він досить активно подорожує, але, за останньою інформацією, перебуває на території країни-агресора", - сказав Холодницький.

За його словами, після виконання всіх необхідних за законодавством процедур, правоохоронці мають намір оголосити Оніщенка в міжнародний розшук.

Як відомо, генеральний прокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Оніщенку. 5 липня Рада схвалила зняття недоторканності, затримання і арешт Оніщенка.

За кілька днів до цього він втік з України і тепер переховується. Оніщенко підозрюється в розкраданні коштів держкомпанії "Укргазвидобування".

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...