На Київщині хулігани мало не вбили начальника відділу поліції

27-річний офіцер перебував у нічному клубі, де в нього стався конфлікт з трьома чоловіками

Клуб "Позитив". Фото: art-chehov.at.ua

На території нічного клубу в місті Бровари Київської області троє чоловіків важко поранили ножем співробітника поліції. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Інцидент стався в неділю вранці, 9 жовтня, на терасі клубу "Pozitiv". 27-річний офіцер поліції, який очолює один з відділів Броварського відділу головного управління Національної поліції в Київській області, перебував у нічному клубі разом з товаришем, також співробітником поліції.

Між чоловіками і трьома відпочивальниками виник конфлікт. Під час бійки один із зловмисників ударив поліцейського ножем в груди і в шию, після чого разом з товаришами втік з місця події.

Прибулі медики на місці надали допомогу пораненому правоохоронцю, після чого доставили його у відділення реанімації міської лікарні. На сьогодні стан потерпілого важкий. Працівникам поліції незабаром вдалося затримати підозрюваного в нападі на поліцейського, ним виявився 29-річний житель Броварів.

Всі обставини події встановлюються. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...