На Київщині п'яний водій протаранив відбійник, 18-річна дівчина загинула (фото)

В крові водія виявлено 1,3 проміле алкоголю, що у 7 разів перевищує допустиму норму.

ДТП під Києвом. Фото: прес-центр поліції

Під Києвом на Бориспільському шосе п'яний водій Mitsubishi L200 протаранив відбійник, автомобіль перекинувся, в результаті ДТП загинула дівчина-пасажирка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

ДТП сталося 1 лютого в 15:45. За попередніми даними, водій Mitsubishi L200 їхав з Борисполя в Київ. По дорозі він взяв попутників – хлопця і дівчину.

"На Бориспільському шосе, чоловік не впорався з керуванням: сталося зіткнення з автомобілем Hyundai і наїзд на металевий відбійник", - заявили в поліції. 18-річна пасажирка загинула на місці пригоди, хлопець-пасажир з травмою голови доставлений до лікарні.

Правоохоронці встановили, що 34-річний водій керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. "Драгер" виявив в його крові 1,3 проміле алкоголю (у 7 разів перевищує допустиму норму). Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. "Призначені експертизи та проводяться інші слідчі дії, за результатами яких встановлять усі обставини та причини ДТП", - заявили в поліції.

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...