На Луганщині загинув боєць АТО, ще один отримав поранення - голова ЛВЦА Юрій Гарбуз

Серйозний бій відбувся вночі в районі Катеринівки.

Ілюстрація:http://podrobnosti.ua/

У зоні АТО двоє військових підірвалися на розтяжці: один загинув, другий отримав поранення. Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"З тієї сторони не дотримується режим тиші. Також, якщо у нас брати по Золотому і Катеринівці, у нас сьогодні була дуже "гаряча ніч". У нас у межах 15 обстрілів було протягом 2-2,5 годин. Заходили у нас ДРГ у районі Катеринівки, це зовсім поряд із Золотим. Якраз був теж серйозний бій. Наші хлопці дали серйозну відсіч", – сказав Гарбуз.

Він додав: "По тій стороні, по жертвах я нічого не готовий сказати, чим це закінчилося. І, на жаль, у нас є. Сьогодні на розтяжці підірвалися два військовослужбовці – один 200-й, один – 300-й".

При цьому, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook написав, що в Золотому обстрілів не було.

"У Золотому спокійно, обстрілу не було. Відвід відбувся чітко на відстань, яка обумовлена координатами, визначеними на картах - на 15 метрів", - написав Тука.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...