На Львівщині 15-річний хлопець отруївся марихуаною

Підлітка в безпорадному стані виявили перехожі на одній із вулиць.

Марихуана. Фото: "РИА"

У Дрогобичі Львівської області підліток отруївся марихуаною. Про це повідомляє прес-служба управління поліції у Львівській області, передають Патріоти України.

До поліції 1 січня надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення однієї з місцевих лікарень про неповнолітнього пацієнта, в якого діагностували "Холодову травму, судомний синдром та мозкову кому".

Під час експертизи медики встановили, що хлопець отруївся марихуаною. 15-річного студента одного з Дрогобицьких навчальних закладів в безпорадному стані виявили перехожі на одній із вулиць і зателефонували до батьків, які й викликали медиків.

Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 ("Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлено опіку чи піклування") КК України.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...