На Львівщині автобус із 44 туристами через нетверезого водія злетів у кювет (фото)

Під час перевірки на сп'яніння виявилося, що вміст алкоголю в крові 34-річного водія Mercedes, який зіткнувся із автобусом, становить 2,6 проміле, що у 13 разів вище за норму.

Водій легковика був нетверезим. Фото: прес-служба нацполіції.

Внаслідок зіткнення із легковим авто туристичний автобус сполученням «Херсон-Варшава» з'їхав у кювет поблизу Золочева. У ДТП постраждала одна із пасажирок автобуса та пасажир Mercedes. Перевірка на алкотестері показала, що 34-річний водій легкового авто у момент ДТП був нетверезим – вміст алкоголю в його крові у 13 разів перевищував допустиму норму. Як повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, ДТП сталася близько 10:20 у селі Підгороднє неподалік Золочева, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що 34-річний мешканець Золочева не впорався із керуванням, внаслідок чого допустив зіткнення із автобусом, що їхав у попутному напрямку. Після удару автобус, в якому перебувало 44 пасажири та водій, з'їхав в кювет.

Пасажира легкового авто 1979 року народження у важкому стані госпіталізували до лікарні, також відомо, що в однієї з пасажирок автобуса діагностували забій ноги. За інформацією місцевого видання «Золочів.нет», під час перевірки на сп'яніння виявилося, що вміст алкоголю в крові 34-річного водія Mercedes становить 2,6 проміле, що у 13 разів вище за норму. Водночас на місці ще працюють правоохоронці, які встановлюють усі обставини цієї ДТП.

Джерело: Zaxid.net

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...