На Львівщині ловили свиней, які випали з фури. Багатьох відразу відправили на ковбасу (фото)

Після того, як всіх тварин відловили, а рятувальникам вдалось перевернути автомобіль, водій поїхав за своїм маршрутом.

З 200 свиней 43 врятувати не вдалося. Фото: Gazeta.ua.

У селі Соколівка Жидачівського району на Львівщині трапилось ДТП. Фура, яка перевозила 200 свиней, потрапила в кювет і перекинулась, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Майже в центрі села сталося. Машина їхала по дорозі. Серед білого дня. Сухо було. Але там якраз поворот, водій повернути хотів і, певно, з керуванням не впорався. Перевернувся. Добре, що нікого не зачепив. Поруч - хати. Правда ззаду дверки у нього відкрилися, а звідти почали свині вибігати", - розказує житель Соколівки Михайло Іванович.

Селяни на місце ДТП одразу викликали поліцію. 33-річний водій в аварії не постраждав, тому від "швидкої" відмовився.

"Певно, з кілька десятків свиней побігло в село. Тварини були перелякані. То місцеві бігали за ними, аби спіймати. Потім хлопців з пожежної викликали. Вони помогли фуру обернути на колеса. 43 тварини із 200 загинули", - додає соколівчанин.

Вантажівка зі свиньми їхала до Жовкви. Після того, як всіх тварин відловили, а рятувальникам вдалось перевернути автомобіль, водій поїхав за своїм маршрутом.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...