На Львівщині патрульні зупинили п'яного священика за кермом (відео)

Скоріш за все, храм належить УГКЦ, пишуть у мережі.

П'яний за кермом. Фото: UZHGOROD .net.ua

У ніч на 28 грудня на дорозі Київ – Чоп біля міста Буськ патрульні зупинили нетверезого водія, який виявився настоятелем церкви одного з сіл. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Патрульну поліцію Львова.

Патрульні зупинили авто Deawoo Lanos, однак водій і пасажир вибігли і намагалися втекти, говориться в повідомленні. Коли їх зупинили, у водія інспектори помітили ознаки стану алкогольного сп'яніння, при цьому чоловік не мав при собі жодних документів.

"Уже сівши в службовий автомобіль, чоловік сказав, що він - священик. Незабаром інформація про це підтвердилася. Чоловік є настоятелем церкви одного з сіл поблизу смт Червоне", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що чоловік намагався умовити патрульних не складати адмінматеріали під різними приводами. Крім того, він відмовився проходити перевірку на стан алкогольного сп'яніння.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...