На Львівщині п'яні чоловіки імітували ДТП з тілом свого вбитого знайомого

Насправді він помер від черепно-мозкової травми, нанесеної "друзями".

Труп. Фото: Днепр Час

У місті Мостиська Львівської області двоє чоловіків до смерті побили знайомого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

До Мостиського відділення поліції 22 грудня надійшло повідомлення від перехожого про те, що на проїзній частині вулиці Рудківської у Мостиськах він виявив тіло незнайомого чоловіка без ознак життя.

Як встановили правоохоронці, загиблий – 56-річний місцевий мешканець. На його тілі було виявлено багаточисельні тілесні ушкодження, зокрема й черепно-мозкову травму. Як в подальшому встановили лікарі під час судово-медичної експертизи, саме ця травма і стала причиною смерті чоловіка.

"Ми встановили, що в той день загиблий був у гостях у свого знайомого, котрий мешкає на тій самій вулиці, де було виявлено тіло. Разом з ними у будинку гостював ще один знайомий господаря. Чоловіки розпивали спиртне і під час цього між ними виник конфлікт. Господар з гостем побили потерпілого, а коли побачили, що він не подає ознак життя, близько четвертої ночі, винесли його тіло на вулицю та залишили на проїзній частині за сто метрів від будинку. Таким чином вони намагались зімітувати загибель внаслідок дорожньо-транспортної пригоди", – розповів начальник Мостиського відділення поліції підполковник поліції Олег Сушко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисників, місцевих мешканців віком 32 та 33 роки, правоохоронці затримали згідно ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...