На Львівщині в будівлі колишньої військової частини сталася масштабна пожежа (фото, відео)

Пожежа розпочалася в одній з будівель комплексу, що є пам’яткою архітектури місцевого значення, та перекинулась на церкву Святого Миколая, що колись була каплицею колегії Єзуїтів.

Пожежа у Хирові. Фото:соцмережі

У місті Хирів Старосамбірського району на Львівщині масштабна пожежа охопила будівлі на території, де у радянські часи розміщувалася військова частина. Відповідні фото та відео публікують очевидці у соцмережах, зазначають Патріоти України.

Зараз на території колишньої військової частини функціонує спортивно-оздоровчий комплекс "Layar Palace". Пожежа розпочалася в одній з будівель комплексу, що є пам’яткою архітектури місцевого значення, та перекинулась на церкву Святого Миколая, що колись була каплицею колегії Єзуїтів.

Великий стовп диму видно у сусідніх селах та навіть за десятки кілометрів від самого Хирова. Масштабну пожежу намагаються загасити майже 70 рятувальників та 11 машин ДСНС. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Без коментарів ...
Допис, поширений Iruna Svavolia (@i_svavolia)

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...