На Львівщині відбудеться суд над неповнолітніми, які обікрали будинок загиблого бійця АТО під час його похорону

Інцидент стався в кінці липня у Золочеві за попередньою змовою групи осіб.

Ілюстрація:ZN.ua

Прокуратурою Львівської області направлено до суду обвинувальний акт щодо двох неповнолітніх, які вчинили крадіжку за попередньою змовою групою осіб, поєднану з проникненням у житло загиблого учасника АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області, передають Патріоти України.

Відзначається, що в кінці липня поточного року в місті Золочеві Львівської області троє неповнолітніх зловмисників проникли в будинок загиблого учасника АТО - відомого адвоката Швеця А.А. під час його похорону, звідки викрали майна на суму близько 60 тис. грн.

"Завдяки ефективній координації роботи прокуратури та органів поліції двоє з них були затримані по гарячих слідах. Третьому неповнолітньому, який раніше вже був судимий за корисливий злочин, вдалося сховатися, проте особа його встановлена, він оголошений в розшук", - повідомляють в прокуратурі.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів їх причетності до зазначеної крадіжки. Незважаючи на цинічний вчинок неповнолітніх, а також те, що даний злочин набув широкого розголосу в суспільстві, за клопотанням прокуратури області їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєне обвинуваченим загрожує до 6 років позбавлення волі.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...