На Львівщині з допомогою трактора витягли коня, який провалився у каналізаційний люк (фото)

Загалом рятувальна операція тривала близько години.

Фото:lviv.molbuk.ua

На Львівщині у місті Кам'янка-Бузька кінь задніми ногами провалився у каналізаційний люк. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Господар відпустив тварину пастися, і вона не помітила пастки. Каналізаційний люк був геть порослий травою. Самостійно вибратись із кількаметрового колодязя кінь не міг, тож власник викликав рятувальників. Ті обв'язали коня пожежними рукавами і пробували витягти вручну. Та марно, довелось залучати трактор.

"Загалом рятувальна операція тривала близько години. Рятувальникам необхідно було за допомогою пожежних рукавів обв'язати коня та не завдати йому шкоди. Після того, як його звільнили, він ще певний час через велику втрату сили лежав на землі.

Проте через певний час він підвівся і самостійно з власником вони вже пішли додому", - розповів речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...