На Львівщині жінка залишила немовля у камері схову, щоб відійти у власних справах (фото)

Новонародженій дівчинці виповнився лише тиждень.

Дівчинці лише тиждень від народження. Фото:Facebook

10 травня у камері схову на автовокзалі в Червонограді 30-річна мати залишила тижневе немовля, поки вирішувала свої справи. Коли через три години жінка повернулася, там її вже чекала поліція. Про це інформує ZAXID.NET, передають Патріоти України.

Жінка залишила в камері схову автовокзалу на зберігання господарську сумку. За деякий час працівниця автовокзалу почула дитячий плач і виявила, що в сумці є немовля. Пізніше жінка повернулася на вокзал і пояснила, що не покидала дитину, а залишила її там, щоб вирішити свої справи з документами.

За її словами, вона живе в селі неподалік Червонограда і не мала з ким залишити доньку. Вдома залишилися ще двоє її дітей. Чоловік, шахтар, саме вийшов на зміну.

Пізніше на сторінці "Нео радіо" у Facebook з'явився допис:

"Матір-зозулю допитують у відділі поліції. Мешканку Радехівського району, яка сьогодні в обід залишила свою новонароджену доньку в сумці у камері схову на міському вокзалі знайдено... Зараз вона дає пояснення у відділку поліції...

Тим часом лікарі-неонатологи діагностували: пуповина в немовляти професійно не поставлена, що означало - дитину народжували ймовірно не у пологовому, а вдома. Вага дівчинки 3 кг 640 г, 53 см ріст. За зовнішнім виглядом стан дитини визначили як задовільний.

Зробили перші аналізи крові, результат вже був відомий за годину, гемоглобін у нормі. Дівчинку розмістили в кімнаті-ізоляторі у спеціальному боксі. Приготували дівчинці суміш у пляшечку, яку знайшли у сумці…"

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...