На Львівщині жінку задавив власний автомобіль

Фатальна подія сталася на озері біля Жидачева.

Відпочинок біля озера закінчився трагедією. Фото: galleryua.com.

На Львівщині іномарка скотилася з піднесення на жінку, яка відпочивала на березі озера, завдавши їй смертельних ушкоджень, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До Жидачівського відділення поліції 3 липня надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що під час надання медичної допомоги в лікарні померла 45-річна львів‘янка, яку каретою швидкої допомоги було доставлено з множинними травмами грудної клітки.

Правоохоронці встановили, що 3 липня близько 6:00 на березі озера між селами Іванівці та Заріччя Жидачівського району, припаркований на підвищенні (горбку) автомобіль Ford Сourier самовільно скотився і наїхав на жінку.

Травмовану жительку Львова було доставлено до лікарні, однак отримані ушкодження виявилися несумісні з життям. Іномарка належала постраждалій. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого).

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...