На Львівщині зірвали концерт "Кроликів", які виступили на пропагандистському росТБ

Концерт гумористичного дуету скасували у Трускавці після закликів місцевих активістів бойкотувати виступ.

Концерт "кроликів" у Трускавці скасували. Ілюстрація:korupciya.com

У курортному місті Трускавець Львівської області скасували концерт гумористів Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка, які в новорічну ніч розважали росіян на телеканалі "Росія-1". Як передає Zik, виступ мав відбутися в понеділок, 4 січня, в "будинку культури Шевченка", передають Патріоти України.

Як відзначає видання, ще в суботу, 2 січня, артисти були проінформовані про скасування концерту, а по всьому місту були зняті афіші. До таких заходів адміністрація БК "Шевченко" вдалася після закликів місцевих активістів бойкотувати виступ.

Нагадаємо, в новорічній передачі на державному російському каналі Данилець і Мойсеєнко, які є народними артистами України, разом з колишньою киянкою Наталею Корольовою виконали критичну по відношенню до України пісню про Одесу.

Також в мережі активісти закликали місцевих жителів влаштувати "теплий прийом" артистам. "Хто в Трускавці - потрібна тепла зустріч цих старих путінців. Спробують виступити. Афіші розклеїли сьогодні", - повідомляється в Twitter Стелс-Бандерівець.

Як ми вже повідомляли раніше, напередодні "кроликам" порадили не їздити до Одеси.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...