На Майдані Незалежності попрощались із бійцем "Айдару" (фото)

Володимир Самойленко пішов добровольцем в АТО і був в числі перших, хто вступив до лав батальйону "Айдар".

Прощання з бійцем "Айдара" на Майдані. Фото: Цензор.НЕТ.

У Києві попрощалися з героєм АТО, бійцем "Айдара" Володимиром Самойленко, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Як відомо, Самойленко пішов добровольцем в АТО і був в числі перших, хто вступив до лав батальйону "Айдар". У бою був поранений, після чого проходив тривале і важке лікування, проте помер, так і не ставши на ноги.

Церемонія прощання з Володимиром Самойленко проходить в центрі Києва, на Майдані Незалежності. Труну, доставлений на Майдан, на колінах зустріли понад сто осіб. Воїн буде похований сьогодні, на одному з кладовищ столиці.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...