"На машине я не так много времени езжу, это машина моей бабушки": Прокурор ГПУ розсмішив сам себе, відповідаючи на запитання журналістів (відео)

Дороге авто не вказано у декларації чиновника.

Скрін відео

В інтерв'ю журналістам програми Радіо Свобода "Схеми" один з прокурорів ГПУ заявив, що їздить на роботу на автомобілі, що належить його бабусі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку програми у Facebook.

"На машині я не так багато часу їжджу, це машина моєї бабусі", - сказав прокурор, відповідаючи на зауваження журналістки про те, що дорогий автомобіль не вказано в його декларації про доходи.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...