На межі фолу: "Шахтар" "поглумився" над гімном київського "Динамо" (відео)

Гравці "Шахтаря" після великої перемоги над "Динамо" і масової бійки продовжили з'ясування стосунків з киянами, але вже за межами футбольного поля і з використанням ненормативної лексики.

Срна вибачився перед уболівальниками "Динамо". Фото: video.shakhtar.com.

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна вирішив підлити масла в вогонь у відносинах "гірників" і київського "Динамо". Хорват поглумився над гімном столичного клубу після розгромної перемоги над "біло-синіми" в 24-му турі УПЛ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час повернення команди зі Львова Даріо з одноклубниками виконали знамениту пісню "Динамо-Динамо!". Однак Срні подібного троллінгу здалося мало і він додав нецензурну принизливу риму - "нах * й ти нам надо".

Пізніше, капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна приніс вибачення уболівальникам "Динамо" за приниження гімну "біло-синіх". Хорватський захисник усвідомив дурість свого вчинку і заявив, що не хотів образити столичний клуб.

"Я совісна людина, тому за інцидент в літаку я хотів би принести уболівальникам" Динамо "свої вибачення. Розумію їх почуття і переживання за команду. Відео - це був жарт, який не повинен був стати публічним. Я шкодую про те, що це сталося , і ще раз приношу вибачення", - сказав Даріо.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...